Vakantie sluiting van maandag 30 juli tot en met maandag 27 augustus.
Bij bakker Wim bestelt u vandaag voor morgen. Spoedbestellingen voor de zelfde dag alleen na telefonisch overleg 038-4546946 Vakantie sluiting van maandag 30 juli tot en met maandag 27 augustus.

Ons bedrijf

Bakker Wim is de eerste en enige, echte internetbakker van Nederland, volop in bedrijf in Zwolle, de Marslanden.

Pand van Bakker WimBakker Wim Nijland had jaren lang een bakkerswinkel in de wijk Holtenbroek. Vanwege een herstructurering van de wijk moest de bakkerij daar weg. Nijland besloot om de winkel niet te verhuizen, maar om zich specifiek toe te leggen op de verkoop van belegde broodjes aan het bedrijfsleven en particulieren via internet. Begin 2006 betrok de bakker een bedrijfspand aan de Popovstraat. Daar worden elke dag verse broodjes en taarten gebakken voor vele bedrijven, scholen en instellingen in Zwolle.

Binnenkomende internetbestellingenDe bakkerswinkel is nu uitsluitend virtueel te betreden, via www.bakkerwim.nl. Daar kan iedereen een lunch op maat samenstellen. Keuze is er genoeg, uit verschillende soorten broodjes, met allerlei beleg. Elk broodje wordt op de website nauwkeurig beschreven en er is altijd een goede foto aanwezig. Je krijgt wat je ziet, verzekert Nijland. "Internet is een prachtig medium. Mensen kunnen op elk tijdstip bestellen, zonder wachttijden. Het scheelt tijd en vergissingen bij bestellingen zijn vrijwel uitgesloten."

Eigen bezorgdienst

Bezorgen van de ordersBakker Wim levert zijn broodjes en gebak van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur. Wie zijn lunch minstens twee uur tevoren besteld, kan er zeker van zijn dat die omstreeks het gewenste tijdstip wordt bezorgd. Gesorteerde broodjes en gebak kunnen het best een dag tevoren worden besteld. Bakker Wim houdt rekening met iedereen. Vegetarisch, islamitisch of andere voorkeuren; het broodje wordt naar wens geleverd. Met twee eigen bestelauto's worden alle bestellingen - tot vijf uur - rondgebracht. Bakker Wim rijdt zelf ook. "Ik houd van het contact met klanten."

Logo of foto op taart

Bakker Wim maakt de taarten zelfAls echte bakker met vele jaren ervaring in het vak, draait Nijland zijn hand ook niet om voor een bruidstaart, foto- of logotaart, logokoeken en kindertaarten. Het logo, de tekening of de foto kunnen gewoon via internet naar Bakker Wim worden gestuurd. Hij zorgt ervoor dat de taart er exact zo uit komt te zien.

Warme Bakker Wim bakt de broodjes zelfBakker Wim heeft zes mensen in dienst. Zijn vrouw Trudi werkt eveneens mee in de bakkerij. Het is anders dan voorheen in de bakkerswinkel, maar zeker niet minder leuk, zeggen ze. "Nu hoeven we vrijwel geen broodjes meer te bakken die niet worden verkocht. Alles gaat op bestelling. Dat betekent ook dat we niet meer in de nacht op hoeven te staan. We beginnen nu tussen 6 en 7 uur 's morgens."