Artikel toegevoegd
Bakker Wim

IS GESLOTEN.
Voor vragen: info@bakkerwim.nl

Actieve verpakking: de algemene winkelwagen         Panel weergeven
U kunt nu uw artikelen  CORONA PROOF  laten verpakken:     meer info     Verpakking toevoegen             Minimaliseer dit panel
Toevoegen verpakking×
Lunchbox € 0,50
Geef een naam op voor deze verpakking (verpakking):

Beste klant, Bakker Wim gaat sluiten, op 25 november 2022. Na 50 jaar werken en bijna 30 jaar een eigen bedrijf, en twee zware corona jaren. En nu de energie crisis, en de zeer hoge prijsstijgingen maken het ondernemen zwaar. Dit heeft ons doen besluiten om met ons bedrijf te stoppen. Een opvolger hebben wij helaas niet kunnen vinden. Onze medewerkers hebben gelukkig allemaal een andere betrekking kunnen vinden. Ons assortiment zal langzaam inkrimpen, wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen, en wensen u al het goede voor de toekomst. Bakker Wim Trudi en Wim Nijland P.S. Wij Trudi en Wim kijken met veel plezier terug op die mooie jaren die we met onze klanten en medewerkers hebben gehad.

Downloads

Middels de link hieronder kunt u de spaarkaart van Bakker Wim downloaden.

>> Spaarkaart - klik hier (PDF-document) *

Indien u problemen heeft met het openen van het document, geef dan een rechterklik op het linkje en kies voor "Doel opslaan als" ("Save target as") om het bestand eerst op uw eigen computer op te slaan. Open daarna het opgeslagen document.

* Hoewel Bakker Wim zelf controleert op virussen, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor eventuele gevolgen van het gebruik van bovengenoemde documenten.