Artikel toegevoegd
Bakker Wim

IS GESLOTEN.
Voor vragen: info@bakkerwim.nl

Actieve verpakking: de algemene winkelwagen         Panel weergeven
U kunt nu uw artikelen  CORONA PROOF  laten verpakken:     meer info     Verpakking toevoegen             Minimaliseer dit panel
Toevoegen verpakking×
Lunchbox € 0,50
Geef een naam op voor deze verpakking (verpakking):

Beste klant, Bakker Wim gaat sluiten, op 25 november 2022. Na 50 jaar werken en bijna 30 jaar een eigen bedrijf, en twee zware corona jaren. En nu de energie crisis, en de zeer hoge prijsstijgingen maken het ondernemen zwaar. Dit heeft ons doen besluiten om met ons bedrijf te stoppen. Een opvolger hebben wij helaas niet kunnen vinden. Onze medewerkers hebben gelukkig allemaal een andere betrekking kunnen vinden. Ons assortiment zal langzaam inkrimpen, wij hopen op uw begrip hiervoor. Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen, en wensen u al het goede voor de toekomst. Bakker Wim Trudi en Wim Nijland P.S. Wij Trudi en Wim kijken met veel plezier terug op die mooie jaren die we met onze klanten en medewerkers hebben gehad.

Huisregels

Voorkom teleurstelling en bestel op tijd!
Om alle bestellingen op tijd te kunnen leveren is een goede planning van essentieel belang. Daarom hanteren wij de volgende huisregels:
* Bestellingen binnen Zwolle voor de lunch dienen minimaal 1 dag voor gewenste levertijd binnen te zijn
* Bestellingen buiten Zwolle gaan alleen op aanvraag, graag even bellen 038-4546946
* Bestel gesorteerde broodjes en gebak 1 dag van tevoren
* Wij streven er altijd naar om de bezorgtijd die u opgeeft bij uw bestelling te halen, maar helaas kunnen wij hierover geen garanties verstrekken!

Kosten
Voor bestellingen die bezorgd dienen te worden, geldt een minimumbedrag voor uw bestelling van € 25,00, er word € 1 euro bezorgkosten berekend( Afhalen mag ook). Wilt u toch een kleinere bestelling laten bezorgen, dan rekenen wij een vast bedrag van 4,50 bezorgkosten.

Het is ook mogelijk uw factuur in beveiligd PDF-bestand per e-mail te ontvangen. U betaald dan geen administratiekosten. Indien u dit wenst,stuur dan uw gegevens naar: factuur@bakkerwim.nl.

Bezorgtijden
Wij bezorgen maandag t/m donderdag van 08.30 - 16.00 uur vrijdag tot 14.00 uur. Buiten deze tijden in overleg.


GESLOTEN op: zaterdag en zondag
Spaarkaarten
Volle spaarkaarten kunt u bij uw bestelling inleveren voor 7,50 korting per stuk.

Alvast bedankt voor uw bestelling!
Bakker Wim.